facebook's logo    Twitter's logo

Indigo, η νέοι άνθρωποι

indigo

Κάποιες φορές η φύση παίζει περίεργα παιχνίδια! Όπως όταν παράγει κάτι μοναδικό στο είδος του, κάτι «ιδιόρρυθμο», που ξεφεύγει απ' τα συνηθισμένα πλαίσια.

Ίσως σ’ αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις θα έπρεπε να κατατάξουμε και τους «λουλακί» ανθρώπους (πιο γνωστούς σαν “indigo”), καθώς επίσης και τους «κρυστάλλινους» («διαυγείς» ή “crystal”).

Αν δεν γνωρίζετε τίποτα γι’ αυτούς, αρκούμαστε να πούμε ότι, αν και εξωτερικά φαίνονται συνηθισμένοι άνθρωποι, η αύρα τους δεν μοιάζει με των υπόλοιπων ανθρώπων. Στων πρώτων την αύρα, κυριαρχεί το λουλακί χρώμα, ενώ των δεύτερων η αύρα ιριδίζει χαρακτηριστικά.

Για τι πρόκειται λοιπόν; Για ένα καπρίτσιο της φύσης ή για μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων. Ήδη κάποιες απόψεις κυκλοφορούν, οι οποίες θέλουν αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους να αποτελούν μια ιδιαίτερη «ράτσα». Κάποιες τέτοιες θέσεις παρατίθενται πιο κάτω, παρμένες από ένα άρθρο της Doreen Virtue.

Για την Doreen Virtue λοιπόν, πρόκειται ξεκάθαρα για ένα δείγμα ενός ανώτερου εξελικτικού σταδίου της ανθρωπότητας, για τον προάγγελο ίσως μιας πιο ανεπτυγμένης φυλής ανθρώπων. Με άλλα λόγια, οι “indigo” και οι «κρυστάλλινοι» άνθρωποι  αποτελούν το μέλλον μας σαν είδος πάνω στη Γη. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πολλοί “indigo” μετατρέπονται σταδιακά σε «κρυστάλλινους» ανθρώπους.

Με μια σύντομη ανασκόπηση, διακρίνουμε την εμφάνιση “indigo” ανθρώπων εδώ και ένα αιώνα. Ο αριθμός τους όμως αυξήθηκε μετά τον 2ο Παγκ. Πόλεμο και έγιναν ακόμα πιο πολλοί μετά τη δεκαετία του 1970. Το σημαντικό όμως είναι ότι, πέρα από τη χρωματική τους ιδιαιτερότητα, παρουσιάζουν αυξημένες δεξιότητες και νοητικές ικανότητες σε σχέση με τον «μέσο» άνθρωπο.

Όσο για τα «κρυστάλλινα» παιδιά, η εμφάνισή τους τοποθετείται γύρω στο 2000. Είναι κι αυτά – όπως ίσως μαντέψατε – παιδιά με ικανότητες πάνω απ’ το μέσο όρο. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν φαίνεται να λειτουργούν με μια ατομική, «εγωιστική» λογική, αλλά με μια συλλογική συνείδηση. Μ’ άλλα λόγια δείχνουν αυξημένες ικανότητες συμβίωσης και συνεργασίας στα πλαίσια μιας ομάδας. Κάτι, που θεωρείται σαν δείγμα εξέλιξης, το οποίο θα έπρεπε να αποτελεί το μέλλον της ανθρωπότητας. Τόσος είναι ο εντυπωσιασμός αυτών που τους μελετούν, ώστε έφτασαν να τους χαρακτηρίζουν «ανθρώπινους αγγέλους».

Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αυτών των δύο ξεχωριστών κατηγοριών ανθρώπων, όπως περιγράφονται σε κάποια άρθρα:

- Ένα χαρακτηριστικό είναι τα μεγάλα μάτια τους και η έντονα διαπεραστική ματιά τους, που τους δίνει ένα «προφίλ» σοφού ανθρώπου. Φαίνεται σαν να υπνωτίζουν όποιον παρατηρούν.

- Πρόκειται για ψυχικά ευαίσθητα άτομα που συχνά παρουσιάζουν παραψυχολογικές ικανότητες. Πολλά τέτοια παιδιά είναι διορατικά και έχουν την ικανότητα να βλέπουν την αύρα άλλων ανθρώπων ή παρουσιάζουν τηλεπάθεια.

- Άλλα πάλι μπορούν να διαισθανθούν το ψέμα, όπως τα σκυλιά διαισθάνονται τον φόβο. Απ’ την άλλη δείχνουν μια ανικανότητα να συμβιβαστούν με το ψέμα και την προσποίηση ! Δεν τους αρέσει να τα ξεγελούν, αλλά ούτε επιζητούν να ξεγελούν τους άλλους. Αν δεν τους αρέσει μια κατάσταση, δεν θα προσποιηθούν αλλά θα θίξουν με ειλικρίνεια και παρρησία τα … «κακώς κείμενα».

- Έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα και συχνά αμφισβητούν τα υπάρχοντα κοινωνικά και πολιτικά συστήματα. Ο βαθμός απόρριψης της κατεστημένης πραγματικότητας που επιδεικνύουν, κάνει αυτά τα άτομα να χαρακτηρίζονται κάποιες φορές σαν «ψυχικά διαταραγμένα» ή αυτιστικά.

- Πολλά παιδιά – και των δύο «ειδών» - καθυστερούν να μιλήσουν. Το καταφέρνουν στα 3 ή και στα 4 χρόνια τους. Παραδόξως όμως τα άτομα του στενού τους περιβάλλοντος (γονείς) καταλαβαίνουν τι θέλουν να «πουν», καθώς τα παιδιά καταφέρνουν να το μεταδώσουν με κάποιον προφανώς τηλεπαθητικό τρόπο ή ακόμα και με μια πλούσια «γλώσσα νοημάτων».

Αν όλα αυτά έχουν μια δόση αλήθειας, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν όντως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο είδος ανθρώπου. Και προσοχή… αν βρεθείτε μπροστά σε ένα τέτοιο παιδί ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ!

Πηγή: esoterica.gr, (Original: starchild.co.za/what.html)




Μοιραστείτε τη σελίδα στο:
Facebook | Twitter