Βρες φαγητό κοντά σου, με ένα κλικ

Έντοπίστε άμεσα επιλογές για φαγητό γύρω από την τοποθεσία σας ή όπου αλλού επιθυμείτε, ανεξάρτητα αν βρίσκεστε στο σπίτι ή καθοδόν. Αξιοποιώντας τη δύναμη των δεδομένων του OpenStreetMap, αυτό το εργαλείο παρέχει σε πλοηγήσιμο χάρτη άμεση επισήμανση και πληροφορίες σχετικά με κοντινά εστιατόρια, fast food, ταβέρνες και άλλα μέρη που σερβίρουν φαγητό, με ένα κλικ. Εντοπίζει γρήγορα όλα τα διάφορα είδη εστιατορίων, χωρίς να περιορίζεται σε συγκεκριμένες αλυσίδες.

Οδηγίες

  • Πατήστε το κουμπί "Φαγητό κοντά μου" για να εντοπίσετε άμεσα επιλογές για φαγητό γύρω σας, χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες GPS της συσκευής σας ή την IP διεύθυνση.
  • Εναλλακτικά, κάντε διπλό κλικ ή πατήστε δύο φορές σε οποιαδήποτε περιοχή σας ενδιαφέρει για να εξερευνήσετε περαιτέρω.
  • Μπορείτε επίσης να γράψετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στη γραμμή αναζήτησης και να πατήσετε το κουμπί "Αναζήτηση" για να ανακαλύψετε εστιατόρια στην επιλεγμένη περιοχή σας.
  • Ελέγξτε τον χάρτη για κόκκινα εικονίδια φαγητάδικα που αντιπροσωπεύουν τις τοποθεσίες των εστιατορίων.
  • Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε εικονίδιο εστιατορίου για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το όνομα του εστιατορίου, τη διεύθυνση, τον αριθμό επικοινωνίας, την ιστοσελίδα και τις ώρες λειτουργίας, όλα σε ένα βολικό αναδυόμενο παράθυρο που ενσωματώνει επίσης έναν σύνδεσμο για να δείτε την τοποθεσία στο Google Maps.
  • Πατώντας τον σύνδεσμο "Προβολή τοποθεσίας στο Google Maps", θα ανακατευθυνθείτε στο Google Maps σε μια νέα καρτέλα (ή την εφαρμογή) με την τοποθεσία του εστιατορίου ήδη εισαγμένη. Από αυτό το σημείο, μπορείτε εύκολα να λάβετε οδηγίες ή να εξερευνήσετε την κοντινή περιοχή με την λειτουργία 3D Street View.

Όλο το φαγητό κοντά σου σε πλοηγήσιμο χάρτη:

Πληροφορίες

Το κουμπί "Φαγητό κοντά μου" έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε διάφορους τύπους εστιατορίων κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας με ένα κλικ. Για να το πραγματοποιήσει αυτό, χρησιμοποιεί συνδυασμό των συντεταγμένων GPS της συσκευής σας και/ή της διεύθυνσης IP σας.

Όταν πατάτε το κουμπί "Φαγητό κοντά μου", ενδέχεται να σας ζητηθεί να χορηγήσετε άδεια για την πρόσβαση της ιστοσελίδας μας στα δεδομένα της τοποθεσίας σας. Εάν επιτρέψετε την πρόσβαση, ο εντοπιστής τοποθεσίας θα χρησιμοποιήσει τις συντεταγμένες της συσκευής σας για να βρει εστιατόρια στην ακριβής περιοχή σας.

Εάν ο εντοπιστής τοποθεσίας δεν μπορεί να προσπελάσει τις συντεταγμένες σας, θα προχωρήσει στη χρήση της διεύθυνσης IP σας για να εκτιμήσει την τοποθεσία σας. Ενώ η τοποθεσία βασισμένη σε IP είναι γενικά λιγότερο ακριβής από το GPS, παρέχει μια προσέγγιση της τοποθεσίας σας. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, ο εντοπιστής τοποθεσίας θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει τη γενική σας γεωγραφική περιοχή και να βρει κοντινά εστιατόρια αναλόγως.

Η ακρίβεια του εντοπιστή για να προσδιορίσει την τοποθεσία σας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη μέθοδο που χρησιμοποιείται. Οι συντεταγμένες παρέχουν συνήθως τα πιο ακριβή αποτελέσματα, ενώ η τοποθεσία βασισμένη σε IP μπορεί να προσφέρει μόνο μια γενική προσέγγιση της πραγματικής σας τοποθεσίας. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται, ο εντοπιστής τοποθεσίας μας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε γρήγορα και εύκολα εστιατόρια στην περιοχή σας. Εάν το κουμπί δεν λειτουργεί καλά για εσάς, απλώς κάντε διπλό κλικ η αγγίξτε δύο φορές στην επιθυμητή περιοχή, ή, χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να γράψετε και να αναζητήσετε σε οποιαδήποτε περιοχή θέλετε.

Αρχική σελίδα του Blackstate | About Us | Πολιτική απορρήτου