Αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ 11888 whitepages, για Σταθερά και Κινητά

Λογότυπο τηλεφωνικού καταλόγου για αναζήτηση στο 11888

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ονομαστικός τηλεφωνικός κατάλογος | Αναζήτηση τηλεφώνου

11888 / OTE

Εύρεση τηλεφώνου με επωνυμία (ή Επώνυμο, ή Όνομα, ή όνομα Εταιρείας) ή και μαζί με περιοχή ή οδό. Αφορά σταθερά & κινητά:

Επωνυμία:

Περιοχή:Επαγγελματικός κατάλογος

11888 / OTE

Εύρεση τηλεφώνου, διεύθυνσης, και άλλων στοιχείων, με Ονομασία/Επωνυμία Επιχείρησης ή Επαγγελματία ή Υπηρεσίας:

Ονομασία/Επωνυμία:

Περιοχή:Αναζήτηση στοιχείων τηλεφώνου εκτός τηλεφωνικού καταλόγου

Google

Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε τα στοιχεία κάποιου αριθμού και δεν τα βρίσκετε στον κατάλογο του ΟΤΕ, σας προτείνουμε να γράψετε τον αριθμό απευθείας στη μηχανή αναζήτησης της Google και να ελέγξετε λογικά τα αποτελέσματα:
Διαφημίσεις

Οδηγίες αναζήτησης:


Ιστορική αναδρομή του τηλεφωνικού καταλόγου «Whitepages» του ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ είχε αρχίσει να εκδίδει ονομαστικούς καταλόγους από το 1954, και επαγγελματικούς (Χρυσό Οδηγό) από το 1970. Τα πρώτα βήματα του ηλεκτρονικού καταλόγου ξεκίνησαν το έτος 2000, ως whitepages.gr, το οποίο δημιουργήθηκε από το Τμήμα Τηλεφωνικού Καταλόγου του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ΟΤΕ.

Η σελίδα whitepages.gr ήταν η πρώτη που παρείχε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να αναζητήσει άμεσα τα στοιχεία ενός τηλεφωνικού αριθμού. Αρχικά η υπηρεσία έδινε τη δυνατότητα αναζήτησης στοιχείων για αριθμούς σταθερών που ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αργότερα προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης και αριθμών κινητών τηλεφώνων.

Σήμερα, ο κατάλογος whitepages ονομάζεται 11888 και προσφέρει πια ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών. Εκτός την αναζήτηση πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας (για ονομαστικό κατάλογο σταθερών και κινητών τηλεφώνων, επαγγελματικό κατάλογο, κτλ), μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 11888 (24 ώρες το 24ωρο) και να λάβετε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε, άμεσα.

ΟΤΕ


Μοιραστείτε τη σελίδα στο:
Facebook | TwitterΑκολουθήστε μας στο:
Facebook | Twitter