Τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ 11888 whitepages, για Σταθερά και Κινητά

Τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ 11888 whitepages - Αναζήτηση τηλεφώνου

Διαφημίσεις

check mark Στην αντίστροφη αναζήτηση μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία για τον αριθμό που σας κάλεσε, η οποιονδήποτε άλλο, είτε κινητό είτε σταθερό, εάν αυτός υπάρχει στον κατάλογο του ΟΤΕ και δεν είναι απόρρητος. Επίσης, παρακάτω μπορείτε να ψάξετε αριθμούς και πληροφορίες με βάση κάποια στοιχεία που ήδη γνωρίζετε, όπως ονομασία, όνομα η/και επίθετο, μαζί με περιοχή ή οδό.

check mark Η αναζήτηση στοιχείων τηλεφώνου εκτός τηλεφωνικού καταλόγου είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που αναζητάτε, για παράδειγμα, τα στοιχεία διαφόρων ενοχλητικών εταιρειών διαφημιστικής φύσεως, τα οποία δεν βρίσκονται στους καταλόγους, αλλά υπάρχουν αναφορές εκτός αυτών.

Διαφημίσεις

Ονομαστικός τηλεφωνικός κατάλογος | Αναζήτηση τηλεφώνου

Εύρεση τηλεφώνου με επωνυμία (ή Επώνυμο, ή Όνομα, ή όνομα Εταιρείας) και περιοχή ή οδό. Αφορά σταθερά & κινητά:

Επωνυμία:

Περιοχή:Διαφημίσεις

Επαγγελματικός κατάλογος

Εύρεση τηλεφώνου, διεύθυνσης, και άλλων στοιχείων, με Ονομασία/Επωνυμία Επιχείρησης ή Επαγγελματία ή Υπηρεσίας:

Ονομασία/Επωνυμία:

Περιοχή:Αναζήτηση στοιχείων τηλεφώνου εκτός τηλεφωνικού καταλόγου

check mark Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε τα στοιχεία κάποιου αριθμού και δεν τα βρίσκετε στον κατάλογο του 11888, σας προτείνουμε να γράψετε τον αριθμό απευθείας στη μηχανή αναζήτησης της Google και να ελέγξετε λογικά τα αποτελέσματα:

Ψάξτε στην Google


Απεικόνιση τηλεφωνικού καταλόγου με αναζήτηση και εύρεση

Οδηγίες αναζήτησης:


Ιστορική αναδρομή του τηλεφωνικού καταλόγου «Whitepages» που έγινε 11888

Ο ΟΤΕ είχε αρχίσει να εκδίδει ονομαστικούς καταλόγους από το 1954, και επαγγελματικούς (Χρυσό Οδηγό) από το 1970. Τα πρώτα βήματα του ηλεκτρονικού τηλεφωνικού καταλόγου ξεκίνησαν το έτος 2000, ως whitepages.gr, το οποίο δημιουργήθηκε από το Τμήμα Τηλεφωνικού Καταλόγου του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ΟΤΕ.

Η σελίδα whitepages.gr ήταν η πρώτη που παρείχε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να αναζητήσει άμεσα τα στοιχεία ενός τηλεφωνικού αριθμού. Αρχικά η υπηρεσία έδινε τη δυνατότητα αναζήτησης στοιχείων για αριθμούς σταθερών που ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αργότερα προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης και αριθμών κινητών τηλεφώνων.

Σήμερα, ο κατάλογος whitepages ονομάζεται 11888 και προσφέρει πια ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών. Εκτός την αναζήτηση πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας (για ονομαστικό κατάλογο σταθερών και κινητών τηλεφώνων, επαγγελματικό κατάλογο, κτλ), μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 11888 (24 ώρες το 24ωρο) και να λάβετε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε, άμεσα.


Μοιραστείτε τη σελίδα:
Share on Facebook Share on Twitter

Η δυνατότητα αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών είναι μια υηρεσία του ΟΤΕ Α.Ε, συγκεκριμένα η υπηρεσία 11888 η οποία αφορά αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων οι οποίοι είναι καταχωρημένοι στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ.
Λογότυπο ΟΤΕ

11888 - OTE Whitepages - Αναζήτηση τηλεφωνικού καταλόγου σταθερών και κινητών αριθμών
Πλοήγηση σελίδας: