Τηλεφωνικός Κατάλογος 11888 | Με αριθμό ή Όνομα

Λογότυπο τηλεφωνικού καταλόγου για αναζήτηση στο 11888
  • Στην αντίστροφη αναζήτηση μπορείτε να βρείτε σε ποιον ανήκει ένας αριθμός τηλεφώνου, τα στοιχεία για οποιονδήποτε αριθμό, κινητό ή σταθερό, εάν αυτός υπάρχει στον ενοποιημένο κατάλογο του ΟΤΕ και δεν είναι απόρρητος.
  • Στον ονομαστικό κατάλογο μπορείτε να ψάξετε τηλεφωνικούς αριθμούς και επιπλέον πληροφορίες καταλόγου με βάση κάποια στοιχεία που ήδη γνωρίζετε, όπως η ονομασία του προσώπου, μαζί με περιοχή ή οδό. Το ίδιο ισχύει και για τον επαγγελματικό κατάλογο.
  • Η αναζήτηση στοιχείων τηλεφώνου εκτός καταλόγου είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που δεν βρίσκονται στοιχεία στους καταλόγους.

Ονομαστικός τηλεφωνικός κατάλογος | Αναζήτηση τηλεφώνου

11888 / OTE

Εύρεση τηλεφώνου, διεύθυνσης και άλλων στοιχείων, με ονομασία προσώπου (επώνυμο ή/και όνομα) μαζί με περιοχή. Αφορά σταθερά & κινητά:

Επαγγελματικός κατάλογος

11888 / OTE

Εύρεση τηλεφώνου, διεύθυνσης και άλλων στοιχείων, με επωνυμία επιχείρησης ή επαγγελματία, ή ονομασία υπηρεσίας:

Εάν τα στοιχεία που ψάχνετε δεν βρίσκονται στον κατάλογο του ΟΤΕ, προτείνουμε να γράψετε τον αριθμό απευθείας στη μηχανή αναζήτησης της Google και να ελέγξετε λογικά τα αποτελέσματα:


Απεικόνιση τηλεφώνου με αναζήτηση και εύρεση

Οδηγίες αναζήτησης:

  • Εάν ψάχνετε τα στοιχεία κάποιου τηλεφωνικού αριθμού, αρχικά δοκιμάστε ψάχνοντας στην αντίστροφη αναζήτηση. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν στοιχεία είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση εκτός καταλόγου.
  • Εάν επιθυμείτε να βρείτε τον τηλεφωνικό αριθμό κάποιου προσώπου, χρησιμοποιήστε τον ονομαστικό κατάλογο. Χρειάζεται να γνωρίζετε το όνομα και το επίθετό του, μπορείτε επίσης και μόνο με επίθετο ή όνομα, μαζί με περιοχή ή οδό. Τα αποτελέσματα δείχνουν και την ένδειξη της διεύθυνσης σε πλοηγήσιμο χάρτη.
  • Σε περίπτωση που ψάχνετε τηλεφωνικό αριθμό όπως και άλλες πληροφορίες για συγκεκριμένες υπηρεσίες, εταιρείες ή επαγγελματίες, χρησιμοποιήστε τον επαγγελματικό κατάλογο. Στην "Επωνυμία ή ονομασία" μπορείτε να γράψετε την επωνυμία της επιχείρησης ή του/της επαγγελματία, ή την ονομασία της υπηρεσίας που αναζητάτε. Εάν αφήσετε το πεδίο "Περιοχή" κενό, η αναζήτηση στον κατάλογο θα γίνει πανελλαδικά. Τα αποτελέσματα δείχνουν και την ένδειξη της διεύθυνσης σε πλοηγήσιμο χάρτη.

Ιστορική αναδρομή του τηλεφωνικού καταλόγου «Whitepages» του ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ είχε αρχίσει να εκδίδει ονομαστικούς καταλόγους από το 1954, και επαγγελματικούς (Χρυσό Οδηγό) από το 1970. Τα πρώτα βήματα του ηλεκτρονικού καταλόγου ξεκίνησαν το έτος 2000, ως whitepages.gr, το οποίο δημιουργήθηκε από το Τμήμα Τηλεφωνικού Καταλόγου του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ΟΤΕ.

Η σελίδα whitepages.gr ήταν η πρώτη που παρείχε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να αναζητήσει άμεσα τα στοιχεία ενός τηλεφωνικού αριθμού. Αρχικά η υπηρεσία έδινε τη δυνατότητα αναζήτησης στοιχείων για αριθμούς σταθερών που ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αργότερα προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης και αριθμών κινητών τηλεφώνων.

Σήμερα, ο κατάλογος whitepages ονομάζεται 11888 και προσφέρει πια ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών. Εκτός την αναζήτηση πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας (για ονομαστικό κατάλογο σταθερών και κινητών τηλεφώνων, επαγγελματικό κατάλογο, κτλ), μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 11888 και να λάβετε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε, άμεσα.

Η δυνατότητα αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών και στοιχείων (εκτός της αναζήτησης στην Google) είναι μια υπηρεσία του ΟΤΕ, συγκεκριμένα η υπηρεσία 11888 (whitepages) η οποία αφορά αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων οι οποίοι είναι καταχωρημένοι στον κατάλογό του. Η παρούσα σελίδα προσφέρει βολικό προς το χρήστη τρόπο αναζητήσεων στο 11888 όπως και πληροφορίες για την υπηρεσία, ως βοήθημα. Δεν υπάρχει καμία άλλη σχέση μεταξύ της παρούσας σελίδας και της υπηρεσίας ή του ΟΤΕ. Οι αναζητήσεις μεταφέρονται αυτόματα στα αποτελέσματα του 11888.gr, στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.
Λογότυπο ΟΤΕ

Πλοήγηση ανά αναζήτηση:

11888 - Whitepages - Λευκές σελίδες , Αναζήτηση τηλεφώνου - Εύρεση τηλεφώνου - Ονομαστικός κατάλογος - Κατάλογος σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ - Πληροφορίες καταλόγου - Εύρεση αριθμού κινητού τηλεφώνου - Κατάλογος κινητής τηλεφωνίας cosmote , Βρες ποιος σε κάλεσε - Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου - Σε ποιον ανήκει ο αριθμός - Άγνωστος αριθμός κλήσης - Άγνωστη κλήση - Άγνωστο νούμερο - Εντοπισμός τηλεφωνικού αριθμού , Επαγγελματικός κατάλογος , Αναζήτηση στην Google