facebook's logo    Twitter's logo

29 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις!

hjeres-oti

1. Εάν γελάσετε ψεύτικα αλλα δυνατά για αρκετή ώρα, θα καταλήξετε να γελάτε πραγματικά.

2. Οι Beatles χρησιμοποίησαν τη λέξη «love» 613 φορές σε όλη την καριέρα τους.

3. Η περίπτωση εσύ, σε αντίθεση με κάποιον άλλον, να γεννηθείς ξανά, είναι 1 στα 40 εκατομμύρια. (απ' ότι λέει η επιστήμη...)

4. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια δέντρα γεννιούνται χάρη στους σκίουρους οι οποίοι ξεχνάνε το πού έχουν θάψει τους καρπούς (σπόρους).

5. Οι πιγκουίνοι έχουν για μια ζωή έναν μοναδικό σύντροφο, η σχέση τους αρχίζει όταν ο ένας βρίσκει και χαρίζει ένα πετραδάκι στον άλλον!

6. Οι αγελάδες συνηθίζουν να έχουν κολλητούς φίλους.

7. Οι βίδρες κρατιούνται χέρι χέρι όταν κοιμούνται, για να μην αποπλεύσουν ο ένας απ' τον άλλον.

8. Ο αστροναύτης Gene Cerman, ο τελευταίος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι, έγραψε τα αρχικά της κόρης του εκεί. Τα αρχικά της θα μείνουν εκεί για 50.000 χρόνια τουλάχιστον.

9. Υπάρχει ένα είδος μέδουσας που κυριολεκτικά, δεν πεθαίνει ποτέ.

10. Τώρα έχουμε λιγότερα εγκλήματα, μικρότερο ποσοστό θνησιμότητας, και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ιστορίας μας.

11. Η κλειτορίδα έχει 8000 αισθητήρια νεύρα, το διπλάσιο ποσοστό από αυτά του πέους, και είναι το μόνο όργανο στο σώμα που ο σκοπός του είναι αποκλειστικά η απόλαυση.

12. Οι πεταλούδες μπορούν να νοιώσουν γεύσεις με τα πόδια τους.

13. Για κάποιον, σήμερα είναι η πιο απίστευτη και χαρούμενη ημέρα της ζωής του!

14. Κάθε χρόνο η Ολλανδία στέλνει 20.000 τουλίπες στο Καναδά, για να τους ευχαριστήσουν για την υποστήριξή τους στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.

15. Οι αρουραίοι γελάνε όταν τους γαργαλάς. Οι φωνές τους είναι τόσο ψιλές που χρειάζεστε ειδικό εξοπλισμό για να τους ακούσετε.

16. Οι ιππόκαμποι δεσμεύονται με έναν σύντροφο για μια ζωή, και ταξιδεύουν πάντα μαζί κρατώντας την ουρά του άλλου.

17. Τα αρσενικά κουτάβια όταν παίζουν με θηλυκά κουτάβια, αφήνουν πάντα εθελοντικά τα θηλυκά να νικάνε!

18. Τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν το 2013 θα ζήσουν το έτος 2100.

19. Νευρολογικά, όταν βλέπουμε κάποιον να χαμογελά, μας κάνει περισσότερο χαρούμενους εκείνη την στιγμή, ακόμη και αν δεν το αντιλαμβανόμαστε άμεσα.

20. Κάθε άνθρωπος έχει ζήσει ως μόνο "ένα κύτταρο" για μία ώρα στις αρχές τις δημιουργίας του.

21. Όταν ο εγκέφαλος συνειδητοποιεί ότι πεθαίνει, παράγει μια ουσία η οποία ονομάζεται DMT (Di-methyl-trypt-amine), ένα από τα δυνατότερα φυσικά ψυχεδελικά που υπάρχουν. Η ουσία αυτή μεταφέρει την συνείδηση του ατόμου σε άλλα επίπεδα. Αυτό διευρύνει την αντίληψή σας για το χρόνο και σας επιτρέπει να ζείτε μέσα στο μυαλό σας για ώρες ή και ημέρες (αντιληψιακά).

22. Ο οργασμός στα γουρούνια διαρκεί περίπου για 30 λεπτά.

23. Σε κάποια στιγμή θα πεθάνουμε, και αυτό μας κάνει τυχερούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πεθάνουν ποτέ, γιατί δεν θα γεννηθούν ποτέ.

24. Τα Βραδύπους κατεβαίνουν από το δέντρο τους μόνο μια φορά την εβδομάδα, για να κάνουν την ανάγκη τους.

25. Τα δελφίνια κοιμούνται σε ζευγάρια, το ένα κοιμάται με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, και το άλλο με το δεξί. Και οι δύο τους επιβλέπουν με ένα μάτι και μισό εγκέφαλο ενεργό. Διαβάστε εδώ το γιατί.

27. Η Costa Rica στατιστικά είναι το πιο χαρούμενο έθνος στη Γη.

28. Τα σκουλήκια επικοινωνούν με κινητικές-αγκαλιές.

29. Εάν βάλετε ένα ζωντανό θαλάσσιο σφουγγάρι σε μπλέντερ, με το πέρασμα του χρόνου θα αναδημιουργηθεί ξανά σε θαλάσσιο σφουγγάρι.

Μετάφραση μικτών πηγών
, για το Blackstate.gr
Μοιραστείτε τη σελίδα στο:
Facebook | Twitter