Χρυσός Οδηγός - Ονομαστικός κατάλογος Ιδιωτών, Επιχειρηματιών/Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Υπηρεσιών

Αναζήτηση ονομαστικού καταλόγου:

Κατηγορία ή Προϊόν ή Υπηρεσία:


Ονοματεπώνυμο επιχειρηματία/επαγγελματία ή Όνομα επιχείρησης:


Περιοχή (Νομός ή Πόλη ή Χωριό ή Ταχυδρομικός κώδικας):

Αναζήτηση με τηλέφωνο Επαγγελματία/Επιχειρηματία ή Επιχείρησης ή Υπηρεσίας:

Αριθμός τηλεφώνου

Πληροφορίες για αναζήτηση στον κατάλογο του Χρυσού Οδηγού

  • Στο πεδίο "Κατηγορία ή Προϊόν ή Υπηρεσία", μπορείτε να γράψετε για παράδειγμα "Ιατροί", και στο πεδίο "Περιοχή" την περιοχή στην Ελλάδα, στην οποία θα θέλατε να δείτε τους Ιατρούς που υπάρχουν.

  • Επίσης, μπορείτε να ψάξετε και πληροφορίες για δημόσιες και άλλες υπηρεσίες, για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

  • Με το πεδίο "Ονοματεπώνυμο επιχειρηματία/επαγγελματία ή Όνομα επιχείρησης", μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένη αναζήτηση, με το όνομα του επιχειρηματία/επαγγελματία η της επιχείρησης, μαζί ή όχι με το πεδίο "Περιοχή".

  • Δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα πεδία.

  • Στο πεδίο "Αναζήτηση με τηλέφωνο Επαγγελματία/Επιχειρηματία ή Επιχείρησης ή Υπηρεσίας", μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του προσώπου ή της επιχείρησης ή της υπηρεσίας, έχοντας στη διάθεσή σας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου.

Για να βρεθούν τα στοιχεία που ψάχνετε θα πρέπει να υπάρχουν καταχωρημένα στον επαγγελματικό κατάλογο του Χρυσού Οδηγού, εάν δεν είναι καταχωρημένα δεν θα βγάλει αποτέλεσμα, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε αναζητώντας στον τηλεφωνικό κατάλογο 11888 για κινητά και σταθερά τηλεφωνικά νούμερα κι άλλα στοιχεία, όπου μπορείτε να αναζητήσετε με αριθμό (αντίστροφη αναζήτηση τηλ. καταλόγου) ή με στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ονομασία , ιδιότητα, κτλ, στο 11888 του ΟΤΕ.

Η αναζήτηση στον επαγγελματικό κατάλογο του Χρυσού Οδηγού παρέχεται από την ιστοσελίδα του καταλόγου της Χρυσός Οδηγός Α.Ε, οι αναζητήσεις μεταφέρονται αυτόματα στα αποτελέσματα της ιστοσελίδας επαγγελματικού καταλόγου του Χρυσού Οδηγού: xo.gr

Αρχική σελίδα του Blackstate | About Us | Πολιτική απορρήτου