Αναζήτηση τηλεφωνικού καταλόγου ΟΤΕ - 11888 whitepages

11888 - OTE Whitepages - Τηλεφωνικος Καταλογος Σταθερών και Κινητών - αναζήτηση
Τηλεφωνικoς καταλογος


        


check mark Στην αντίστροφη αναζήτηση μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία για τον αριθμό που σας κάλεσε, η οποιονδήποτε άλλο, είτε κινητό είτε σταθερό, εάν αυτός υπάρχει στον κατάλογο του ΟΤΕ και δεν είναι απόρρητος. Παρακάτω μπορείτε να ψάξετε αριθμούς με βάση κάποια στοιχεία που ήδη γνωρίζετε, όπως όνομα και επίθετο μαζί με περιοχή η νομό, η οδό.

check mark Η αναζήτηση τηλεφώνου εκτός τηλεφωνικού καταλόγου είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που αναζητάτε τα στοιχεία διαφόρων ενοχλητικών εταιρειών διαφημιστικής φύσεως.


Ονομαστικός τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ | Αναζήτηση

Εύρεση τηλεφώνου με επωνυμία (Επωνυμία, η Επώνυμο, η Όνομα, η όνομα Εταιρείας) και περιοχή, αφορά σταθερά & κινητά.

Επωνυμία:

Περιοχή:


Πληροφορίες καταλόγου

Εύρεση τηλεφώνου, οδού, και άλλων στοιχείων επαγγελματικού καταλόγου, με ένδειξη σε χάρτη. Ονομασία: (με επωνυμία Επιχείρησης, η Επαγγελματία, η Υπηρεσίας).

Ονομασία:

Περιοχή:


Αναζήτηση τηλεφώνου εκτός τηλεφωνικού καταλόγου

check mark Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε τα στοιχεία κάποιου αριθμού και δεν τα βρίσκετε στον κατάλογο, σας προτείνουμε να γράψετε τον αριθμό απευθείας στη μηχανή αναζήτησης της Google και να ελέγξετε λογικά τα αποτελέσματα:


Ψάξτε στην Google


Τηλεφωνικοί αριθμοίΟδηγίες αναζήτησης τηλεφώνων & τηλεφωνικού καταλόγου

  • Εάν ψάχνετε πληροφορίες για κάποιον αριθμό που σας κάλεσε η εξακολουθεί να σας καλεί, μπορείτε πρώτα να δοκιμάσετε ψάχνοντας στην αντίστροφη αναζήτηση. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν κάποια στοιχεία, η καλύτερη περίπτωση είναι να γράψετε τον αριθμό απευθείας στην μηχανή αναζήτησης της Google, η το ίδιο άμεσα και από εδώ.

  • Εάν επιθυμείτε να βρείτε τον τηλεφωνικό αριθμό κάποιου στον ονομαστικό τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ, χρειάζεστε να γνωρίζετε το Όνομα και το Επίθετο. Μπορείτε επίσης και μόνο με Επίθετο η Όνομα, μαζί με Περιοχή. Τα αποτελέσματα δείχνουν και την ένδειξη της οδού σε πλοηγήσιμο χάρτη.

  • Σε περίπτωση που ψάχνετε τηλεφωνικό αριθμό όπως και άλλες πληροφορίες για συγκεκριμένες υπηρεσίες, εταιρείες, η επαγγελματίες, χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες καταλόγου. Στην "Ονομασία" μπορείτε να γράψετε η το είδος της υπηρεσίας που ψάχνετε, η το όνομα της υπηρεσίες η του/της επαγγελματία. Εάν αφήσετε το πεδίο "Περιοχή" κενό, η αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο θα γίνει πανελλαδικά.


Η δυνατότητα αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών είναι μια υπηρεσία του ΟΤΕ Α.Ε, συγκεκριμένα η υπηρεσία 11888 η οποία αφορά αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων οι οποίοι είναι καταχωρημένοι στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ.
ΟΤΕ 11888

Η αναζήτηση του τηλεφωνικού καταλόγου για σταθερά και κινητά παρέχεται από το 11888.gr του ΟΤΕ, οι αναζητήσεις μεταφέρονται αυτόματα στα αποτελέσματα του OTE 11888 Whitepages
Προσωπικά δεδομένα