Τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ - 11888 whitepages - Αναζήτηση τηλεφώνου - Σταθερά & Κινητά

Τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ 11888, Σταθερών & Κινητών - Αναζήτηση & Εύρεση τηλεφώνου
Τηλεφωνικoς καταλογος 11888

Διαφημίσεις
        

Στην αντίστροφη αναζήτηση του 11888 μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία για τον αριθμό που σας κάλεσε, η οποιονδήποτε άλλο, είτε κινητό είτε σταθερό, εάν αυτός υπάρχει στον κατάλογο του ΟΤΕ και δεν είναι απόρρητος. Επίσης, παρακάτω μπορείτε να ψάξετε αριθμούς και πληροφορίες με βάση κάποια στοιχεία που ήδη γνωρίζετε, όπως ονομασία, όνομα η/και επίθετο, μαζί με περιοχή ή οδό.

Η αναζήτηση στοιχείων τηλεφώνου εκτός τηλεφωνικού καταλόγου είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που αναζητάτε, για παράδειγμα, τα στοιχεία διαφόρων ενοχλητικών εταιρειών διαφημιστικής φύσεως, τα οποία δεν βρίσκονται στους καταλόγους, αλλά υπάρχουν αναφορές εκτός αυτών.

Διαφημίσεις

Ονομαστικός τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ 11888 | Αναζήτηση τηλεφώνου

Εύρεση τηλεφώνου με επωνυμία (ή Επώνυμο, ή Όνομα, ή όνομα Εταιρείας) και περιοχή ή οδό. Αφορά σταθερά & κινητά:

Επωνυμία:

Περιοχή:Επαγγελματικός κατάλογος ΟΤΕ 11888

Εύρεση τηλεφώνου, διεύθυνσης, και άλλων στοιχείων, με Ονομασία/Επωνυμία Επιχείρησης ή Επαγγελματία ή Υπηρεσίας:

Ονομασία/Επωνυμία:

Περιοχή:Αναζήτηση στοιχείων τηλεφώνου εκτός τηλεφωνικού καταλόγου

Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε τα στοιχεία κάποιου αριθμού και δεν τα βρίσκετε στον κατάλογο του 11888, σας προτείνουμε να γράψετε τον αριθμό απευθείας στη μηχανή αναζήτησης της Google και να ελέγξετε λογικά τα αποτελέσματα:

Ψάξτε στην Google


Απεικόνιση τηλεφωνικού καταλόγου με αναζήτηση και εύρεση

Οδηγίες αναζήτησης:

  • Εάν ψάχνετε πληροφορίες για κάποιον άγνωστο αριθμό, που σας κάλεσε η εξακολουθεί να σας καλεί, μπορείτε πρώτα να δοκιμάσετε ψάχνοντας στην αντίστροφη αναζήτηση. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν κάποια στοιχεία, η καλύτερη περίπτωση είναι να γράψετε τον αριθμό απευθείας στην αναζήτηση εκτός τηλεφωνικού καταλόγου.

  • Εάν επιθυμείτε να βρείτε τον τηλεφωνικό αριθμό κάποιου στον ονομαστικό τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ, χρειάζεται να γνωρίζετε το Όνομα και το Επίθετο. Μπορείτε επίσης και μόνο με Επίθετο ή Όνομα, μαζί με Περιοχή. Τα αποτελέσματα δείχνουν και την ένδειξη της διεύθυνσης/οδού σε πλοηγήσιμο χάρτη.

  • Σε περίπτωση που ψάχνετε τηλεφωνικό αριθμό όπως και άλλες πληροφορίες για συγκεκριμένες υπηρεσίες, εταιρείες, ή επαγγελματίες, χρησιμοποιήστε τον επαγγελματικό κατάλογο. Στην "Ονομασία/Επωνυμία" μπορείτε να γράψετε το είδος της υπηρεσίας που ψάχνετε, ή το όνομα της υπηρεσίες η του/της επαγγελματία. Εάν αφήσετε το πεδίο "Περιοχή" κενό, η αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο θα γίνει πανελλαδικά. Τα αποτελέσματα δείχνουν και την ένδειξη της διεύθυνσης/οδού σε πλοηγήσιμο χάρτη.
Τηλεφωνικός κατάλογος 11888

Ιστορική αναδρομή του τηλεφωνικού καταλόγου "Whitepages" που έγινε 11888

Ο ΟΤΕ είχε αρχίσει να εκδίδει ονομαστικούς καταλόγους από το 1954, και επαγγελματικούς (Χρυσό Οδηγό) από το 1970. Τα πρώτα βήματα του ηλεκτρονικού τηλεφωνικού καταλόγου ξεκίνησαν το έτος 2000, ως whitepages.gr, το οποίο δημιουργήθηκε από το Τμήμα Τηλεφωνικού Καταλόγου του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ΟΤΕ.

Η σελίδα whitepages.gr ήταν η πρώτη που παρείχε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να αναζητήσει άμεσα τα στοιχεία ενός τηλεφωνικού αριθμού. Αρχικά η υπηρεσία έδινε τη δυνατότητα αναζήτησης στοιχείων για αριθμούς σταθερών που ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο του ΟΤΕ, αργότερα προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης και αριθμών κινητών τηλεφώνων.

Σήμερα, ο κατάλογος whitepages ονομάζεται 11888 και προσφέρει πια ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών. Εκτός την αναζήτηση πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας (για ονομαστικό κατάλογο σταθερών και κινητών τηλεφώνων, επαγγελματικό κατάλογο, κτλ), μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 11888 (24 ώρες το 24ωρο) και να λάβετε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε, άμεσα.

Η δυνατότητα αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών είναι μια υπηρεσία του ΟΤΕ Α.Ε, συγκεκριμένα η υπηρεσία 11888 η οποία αφορά αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων οι οποίοι είναι καταχωρημένοι στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ.
Τηλεφωνικός κατάλογος 11888 whitepages

11888 - OTE Whitepages - Τηλεφωνικός Κατάλογος Σταθερών και Κινητών
Search tags:
Ελληνικός τηλεφωνικός κατάλογος , Whitepages , Greek phone numbers , ΟΤΕ , 11888 , 11880 ,Αναζήτηση τηλεφώνου , Τηλεκατάλογος Ελλάδος , τηλεφωνικός κατάλογος , Λευκός οδηγός οτε , Λευκές σελίδες οτε , 11888 τηλεφωνικος καταλογος κινητων , Τηλεφωνικός κατάλογος κινητών τηλεφώνων , Επαγγελματικός κατάλογος οτε 11888 , οτε white , ςηιτε παγεσ , ςηιτεπαγεσ , white pages , Greek whitepages , οτε white , Ονομαστικός κατάλογος οτε , Εύρεση αριθμού κινητού τηλεφώνου , Τηλεφωνικός κατάλογος κινητών , Ποιος με κάλεσε , Βρες ποιος σε κάλεσε , Τηλ καταλογος , ote whitepages , ote white pages , tilefonikos katalogos , thlefvnikos katalogos , Αντίστροφη αναζήτηση , Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου , Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφωνικού καταλόγου , τηλεφωνα οτε , σε ποιον ανήκει ο αριθμός , Άγνωστος αριθμός , Άγνωστη κλήση , Άγνωστο νούμερο , Εντοπισμός τηλεφώνου , Υπηρεσίες καταλόγου , Εύρεση τηλεφώνου , καταλογος σταθερης τηλεφωνιας ΟΤΕ , καταλογος κινητης τηλεφωνιας cosmote , Πληροφορίες καταλόγου
Η αναζήτηση του τηλεφωνικού καταλόγου για σταθερά και κινητά παρέχεται από το 11888.gr του ΟΤΕ, οι αναζητήσεις μεταφέρονται αυτόματα στα αποτελέσματα του OTE 11888 Whitepages
Προσωπικά δεδομένα